Gianduja Schoggi-Passion

Gianduja Schoggi-Passion

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
25 Portionen

Υλικά

Glasur (am Vorabend zubereitet)
  • Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
    2 Blätter
  • Milch
    30 g
  • Passionsfruchtsaft
    20 g
  • Vollrahm
    75 g
  • Honig
    50 g
  • weisse Schokolade in Stücken
    200 g
  • Lebensmittelfarbe Farbe nach Belieben
    1 Prise
Gianduja mit Schokolade und Erdnüssen
  • Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
    150 g
  • Haselnussöl
    15 g
  • Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
    150 g
Schoggi-Passion-Emulsion
  • Milch
    90 g
  • Vollrahm
    90 g
  • Passionsfruchtsaft
    75 g
  • Eigelbe
    2
  • Zucker
    40 g
  • dunkle Schokolade, 70 % Kakao in Stücken
    180 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 197 kcal / 818 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων