
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantı
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Mantı Hamuru
-
un250 g
-
yumurta1
-
tuz1 tk
-
su100 g
-
limon suyu1 tk
Yoğurt Sosu
-
diş sarımsak2
-
yoğurt tam yağlı250 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
Mantı İçi
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz, taze sadece yaprakları5 dal
-
dana kıyma150 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
toz karabiber damak tadına göre¼ tk
-
un serpmek için
-
su mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
-
tereyağı1 ½ - 2 yk
-
kuru nane1 tk
-
domates salçası2 yk
-
tatlı kırmızı toz biber1 tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
442.2 kcal /
1850 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
16.5 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Νάτριο
955.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKetojenik Krakerler
1 Std.
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Pratik Napoliten Pizza
50 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 Min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 Std. 45 Min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Glütensiz Sebzeli Pizza Hamuru
45 Min
Sokak Simiti
2 Std. 30 Min