Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantı
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Mantı Hamuru
-
un250 g
-
yumurta1
-
tuz1 tk
-
su100 g
-
limon suyu1 tk
Yoğurt Sosu
-
diş sarımsak2
-
yoğurt tam yağlı250 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
Mantı İçi
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz, taze sadece yaprakları5 dal
-
dana kıyma150 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
toz karabiber damak tadına göre¼ tk
-
un serpmek için
-
su mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
-
tereyağı1 ½ - 2 yk
-
kuru nane1 tk
-
domates salçası2 yk
-
tatlı kırmızı toz biber1 tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
955.1 mg
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
1850 kJ /
442.2 kcal
Λιπαρά
16.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNapoliten Pizza
9ωρ.
Pizza Diavola
1ωρ. 30 λεπτ.
Entekke Böreği
40 λεπτ.
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1ωρ.
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Καμία βαθμολογία
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Καμία βαθμολογία
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Καμία βαθμολογία
Pratik Napoliten Pizza
50 λεπτ.
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3ωρ.
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1ωρ.
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1ωρ. 45 λεπτ.