Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Carrot and Coconut Cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Cake
-
pistachio nuts, unsalted, shelled100 g
-
carrots cut in pieces220 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
-
medium eggs4
-
sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
desiccated coconut100 g
-
almond flour200 g
Rose cream
-
double cream300 g
-
sugar30 g
-
rose water to taste2 - 3 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
2081 kJ /
497 kcal
Λιπαρά
40 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoyal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate cake
45 λεπτ.
Molasses Gingerbread Cookies
40 λεπτ.
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30 λεπτ.
Plum and Almond Traybake
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2ωρ. 50 λεπτ.
Candied Coffee Pistachio Nuts
1ωρ.
Cappuccino Cake
2ωρ.
Cheesecake (baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.