Ricotta Cheesecake with Fig Jam

Ricotta Cheesecake with Fig Jam

4.7 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Almond Base
  • unsalted butter for greasing
  • unsalted butter soft
    20 g
  • roasted almonds (see tip)
    200 g
  • brown sugar
    60 g
  • fine sea salt
    1 pinch
Fig Jam
  • dried figs stems removed
    100 g
  • water
    100 g
  • sugar
    80 g
  • lemon juice only
    ½
Ricotta Cheesecake
  • sugar
    170 g
  • lemon thin peelings of skin only
    ½
  • egg whites from large eggs
    3
  • unsalted butter soft
    170 g
  • egg yolks from large eggs
    3
  • ricotta cheese
    250 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • self-raising flour
    80 g
  • baking powder
    1 tsp
  • ground cinnamon for dusting
    2 Tbsp

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 426 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων