臭豆腐蒸墨鱼蛋

臭豆腐蒸墨鱼蛋

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 臭豆腐
    6 块
  • 2 片
  • 墨鱼蛋 ,水里浸泡30分钟,沥干
    150 克
  • 剁椒
    30 克
  • 豆豉酱 (老干妈)
    15 克
  • 生抽 (美极鲜酱油)
    1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 600 克
  • ,切葱花
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 133.3 kcal / 558 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 3.3 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων