
Συσκευές & Αξεσουάρ
臭豆腐蒸墨鱼蛋
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
臭豆腐6 块
-
姜2 片
-
墨鱼蛋 ,水里浸泡30分钟,沥干150 克
-
剁椒30 克
-
豆豉酱 (老干妈)15 克
-
生抽 (美极鲜酱油)1 茶匙
-
油2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水600 克
-
葱 ,切葱花10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
133.3 kcal /
558 kJ
Πρωτεΐνη
10.5 g
Λιπαρά
9.4 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα