Cheesecake al cannolo siciliano

Cheesecake al cannolo siciliano

4.2 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 55 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Base biscotto
  • 110 g di biscotti, tipo digestive
  • 110 g di cialde per cannoli a pezzi
  • 80 g di burro morbido
Crema
  • 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 400 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
  • 150 g di zucchero di canna
  • 30 g di gocce di cioccolato
  • 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
  • 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 3 cialde per cannoli mignon
  • 40 g di pistacchi tritati
  • 1 - 5 ciliegie candite

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 654 kcal / 2736 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 42.2 g
Υδατάνθρακες 58.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων