Torta fredda alla crema gianduia

Torta fredda alla crema gianduia

3.5 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Base
  • 100 g di cioccolato bianco
  • 20 g di burro
  • 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di mascarpone
  • 250 g di ricotta scolata dal siero
  • 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
  • 50 - 80 g di gocce di cioccolato per decorare
    50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 307 kcal / 1285 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 16.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων