
Συσκευές & Αξεσουάρ
黄鱼虾仁腐皮卷
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 人份
Υλικά
-
虾仁 ,洗净沥干100 克
-
小黄鱼 ,去骨后约150克500 克
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜冬笋 ,切丝30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 茶匙
-
干腐皮5 张
-
蛋 打匀1 颗
-
油 ,依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。500 克
-
醋适量
-
椒盐适量
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
2094.7 kcal /
8764.3 kJ
Πρωτεΐνη
78.5 g
Λιπαρά
189.1 g
Υδατάνθρακες
19.4 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα