核桃酪

核桃酪

4.7 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 24ωρ.
Σύνολο 24ωρ. 25 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用
    50 克
  • 红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分
    85 克
  • 600 克
  • 冰糖
    35 克
  • 核桃仁 选用熟的核桃仁
    40 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 3 人份

Πρωτεΐνη 9.7 g
Θερμίδες 3402 kJ / 813 kcal
Λιπαρά 24.5 g
Φυτικές ίνες 5.7 g
Υδατάνθρακες 136.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων