 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
核桃酪
                
                Προετοιμασία 24ωρ. 
              
              
                
                Σύνολο 24ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用50 克
- 
          红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分85 克
- 
          水600 克
- 
          冰糖35 克
- 
          核桃仁 选用熟的核桃仁40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 3 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3402 kJ  / 
                        813 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        24.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        136.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    