Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle

Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Biscotti
  • uova
    3
  • di zucchero grezzo
    80 g
  • di latte intero
    50 g
  • di farina di grano
    100 g
  • di farina di mandorle
    250 g
    250 g di farina di castagne
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di mandorle pelate
    100 g
Mele cotogne
  • di acqua
    400 g
  • di vino dolce tipo Marsala
    250 g
  • di zucchero
    300 g
  • semi di cardamomo tritati
    6
  • di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
    4 pezzi
  • di scorza di arancia preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
    4 pezzi
  • di mele cotogne sbucciate, a spicchi
    800 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 627 kcal / 2627 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων