Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle

Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Biscotti
  • 3 uova
  • 80 g di zucchero grezzo
  • 50 g di latte intero
  • 100 g di farina di grano
  • 250 g di farina di mandorle
    250 g di farina di castagne
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 100 g di mandorle pelate
Mele cotogne
  • 400 g di acqua
  • 250 g di vino dolce tipo Marsala
  • 300 g di zucchero
  • 6 semi di cardamomo tritati
  • 4 pezzi di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
  • 4 pezzi di scorza di arancia preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
  • 800 g di mele cotogne sbucciate, a spicchi

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 627 kcal / 2627 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων