Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati

Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati

4.6 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 25 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Base cheesecake alle mandorle
  • di burro morbido, + q.b. per imburrare
    20 g
  • di mandorle tostate non salate (vedere consigli)
    200 g
  • di zucchero grezzo
    60 g
  • di sale
    1 pizzico
Fichi caramellati
  • limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo
    ½
  • di fichi secchi a metà
    100 g
  • di acqua
    100 g
  • di zucchero
    80 g
Terminare la preparazione
  • di zucchero
    170 g
  • uova
    3
  • di burro morbido
    170 g
  • di ricotta
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina autolievitante
    80 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di cannella in polvere per guarnire
    2 cucchiai

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 426 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων