
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut-Brioche-Auflauf
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Butternut-Kürbis geschält, in Stücken (2 cm)400 g
-
Wasser250 g
-
Butter zum Einfetten
-
Brioche in 12 Scheiben370 g
-
Rosinen100 g
-
Milch480 g
-
brauner Zucker50 g
-
Eier2
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Kardamom, gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen1 Prise
Διατροφή ανά 8 Portionen
Θερμίδες
2552 kcal /
10664 kJ
Πρωτεΐνη
62 g
Λιπαρά
92 g
Υδατάνθρακες
367 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gemüse im Kuchen!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9ωρ.
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2ωρ. 25 λεπτ.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Streusel-Taler
2ωρ. 20 λεπτ.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1ωρ.
Bananenkuchen
1ωρ. 25 λεπτ.
Linzer Torte
2ωρ. 10 λεπτ.
Omas Streuselkuchen vom Blech
3ωρ.
Apfel-Himbeer-Crumble
1ωρ. 30 λεπτ.
Quark-Hefe-Kuchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 λεπτ.
Mandelkuchen mit Schoko-Nougat-Guss
2ωρ. 45 λεπτ.