Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
30 unidades

Υλικά

Masa madre
  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Διατροφή ανά 30 unidades

Θερμίδες 4820.1 kcal / 20148 kJ
Πρωτεΐνη 66.8 g
Λιπαρά 307.1 g
Υδατάνθρακες 447.1 g
Φυτικές ίνες 19.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων