Strudel di ricotta e pane

Strudel di ricotta e pane

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Sfoglia
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di olio di semi di girasole + q.b.
    30 g
  • di acqua tiepida
    150 g
  • di aceto di mele
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno di ricotta e pane
  • di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
    150 g
  • uova
    4
  • di zucchero
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    85 g
  • di zucchero vanigliato
    40 g
  • di ricotta scolata dal siero
    1000 g
  • di panna acida
    250 g
  • di preparato per budino alla vaniglia
    1 bustina
  • di scorza di limone grattugiata
    2 cucchiaini
Terminare la preparazione
  • di burro a pezzi
    100 g
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 489 kcal / 2045 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων