Krapfen ripieni alla confettura di albicocche

Krapfen ripieni alla confettura di albicocche

4.0 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
20 pezzi

Υλικά

  • di olio di semi di arachidi + q.b.
    800 - 1000 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di latte
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    40 g
  • di zucchero
    50 g
  • tuorli
    4
  • di farina tipo 00 + q.b.
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di confettura di albicocche
    250 g
  • di Rum (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaino
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 267 kcal / 1117 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων