Pastel de sémolina, almendra y miel

Pastel de sémolina, almendra y miel

2.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 rebanada

Υλικά

Pastel
  • 250 g mantequilla sin sal en cubos y un poco más para engrasar
  • 230 g de almendras
  • 300 g de semolina fina
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 pizca de sal
  • 4 huevos grandes
  • 1 cdita de extracto de almendra natural
  • 1 cdita de vainilla
Jarabe
  • 140 g de azúcar
  • 150 g de agua
  • 175 g de miel
  • 25 g de mantequilla sin sal
  • 1 ½ cditas de esencia de azahar (προαιρετικό πεδίο)
Para servir
  • 50 g de almendras fileteadas, tostadas

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 532 kcal / 2226 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων