Cheesecake de ricotta con mermelada de higo

Cheesecake de ricotta con mermelada de higo

4.1 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
12 rebanada

Υλικά

Base de almendra
  • de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
    20 g
  • de almendras tostadas
    200 g
  • de azúcar morena
    60 g
  • de sal
    1 pizca
Mermelada de higo
  • de higos secos
    100 g
  • de agua
    100 g
  • de azúcar
    80 g
  • limón amarillo sólo el jugo
    ½
Cheesecake de ricotta
  • de azúcar
    170 g
  • limón amarillo sólo la cáscara
    ½
  • claras de huevo
    3
  • de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
    170 g
  • yemas de huevo
    3
  • de queso ricotta
    250 g
  • de sal
    1 pizca
  • de harina para hot cakes
    80 g
  • de polvo para hornear
    1 cdita
  • de canela en polvo para espolvorear
    2 cdas

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 426 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων