Crostata integrale ricotta e cioccolato

Crostata integrale ricotta e cioccolato

3.3 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Base di frolla
  • di farina integrale
    330 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza
    1
  • di lievito in polvere per dolci
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero di canna integrale
    80 g
  • di olio di semi di arachidi
    45 g
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • di acqua
    75 g
Crema
  • di ricotta fresca
    300 g
  • di stevia
    10 g
  • di gocce di cioccolato fondente
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 358 kcal / 1498 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων