Συσκευές & Αξεσουάρ
Panamatorte
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter zum Einfetten
-
Haselnüsse150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken150 g
-
Eier7
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Mehl25 g
-
Backpulver1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Zucker50 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Eier2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1812 kJ /
433 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Lussekatter
1ωρ. 30 λεπτ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Fußball-Cupcakes
2ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Kokostorte
7ωρ. 30 λεπτ.
Schaumkusstorte
3ωρ. 45 λεπτ.
Himbeer-Frischkäse-Torte
2ωρ. 30 λεπτ.
Kirsch-Vanille-Torte
24ωρ.
Cheesecakes am Stiel
8ωρ.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche mit Cremelikör
5ωρ.