
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panamatorte
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter zum Einfetten
-
Haselnüsse150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken150 g
-
Eier7
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Mehl25 g
-
Backpulver1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Zucker50 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Eier2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1812 kJ /
433 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Küken-Amerikaner
2h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Mirabellen-Blechkuchen
1h 30min
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min
Apfeltaschen
2h 40min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Fondant au Chocolat
20min
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Butter-Apfel-Kuchen
3h