Fritole veneziane

Fritole veneziane

4.3 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
70 pezzi

Υλικά

  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • arancia la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di acqua
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    40 g
  • di farina tipo 0
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di burro morbido
    20 g
  • di zucchero + q.b.
    130 g
  • uova (circa 60 g l'una)
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di uvetta sultanina
    130 g
  • Rum q.b. per coprire l'uvetta
  • di pinoli
    25 g
  • olio di semi di arachide q.b.

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 95 kcal / 397 kJ
Πρωτεΐνη 1.2 g
Λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων