
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
-
500 g rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
-
5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
-
1000 g wody
-
120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
-
1 pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
203.5 kcal /
852 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrzeźwiający koktajl z ogórkiem, jogurtem i miętą
10 λεπτ.
Koktajl brzoskwiniowo-orzechowy (bez cukru)
10 λεπτ.
Upiększające smoothie truskawkowe
5 λεπτ.
Smoothie z kiwi i imbirem
10 λεπτ.
Smoothie jabłkowe z imbirem
5 λεπτ.
Horchata
12ωρ. 10 λεπτ.
Syrop z imbiru i trawy cytrynowej
1ωρ.
Smoothie jabłkowe z orzechami
10 λεπτ.
Kokosowe lassi
5 λεπτ.
Bombardino
15 λεπτ.
Liczi martini
35 λεπτ.
Bomby czekoladowe
1ωρ.