Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
-
500 g rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
-
5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
-
1000 g wody
-
120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
-
1 pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
1.2 g
Θερμίδες
852 kJ /
203.5 kcal
Λιπαρά
0.2 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSyrop cytrynowo-ziołowy
55 λεπτ.
Napój z pomarańczy, marchewki i cytryny
15 λεπτ.
Kompot z suszu
2ωρ. 10 λεπτ.
Likier czekoladowy
10 λεπτ.
Likier kawowo-kajmakowy
10 λεπτ.
Grzane białe wino
20 λεπτ.
Grzane wino
15 λεπτ.
Świąteczny poncz
15 λεπτ.
Likier pistacjowy
2ωρ. 30 λεπτ.
Likier Toffifee®
20 λεπτ.
Grzane wino cytrusowe
25 λεπτ.
Likier pomarańczowy z białą czekoladą
20 λεπτ.