
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
-
500 g rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
-
5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
-
1000 g wody
-
120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
-
1 pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
1.2 g
Θερμίδες
852 kJ /
203.5 kcal
Λιπαρά
0.2 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoktajl o smaku ciasta marchewkowego
10 λεπτ.
Grzane piwo
15 λεπτ.
Złote mleko z kurkumą
10 λεπτ.
Gorąca czekolada z wanilią
15 λεπτ.
Smoothie jabłkowe z imbirem
5 λεπτ.
Gorąca czekolada z kawą
15 λεπτ.
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 λεπτ.
Dalgona coffee mocha (kawa po koreańsku z kakao)
10 λεπτ.
Smoothie z gruszką i sałatą
10 λεπτ.
Zupa cytrynowa z jajkiem (Avgolemono)
1ωρ. 15 λεπτ.
Witaminowe shoty pomarańczowo-imbirowe
20 λεπτ.
Korzenne mleko daktylowe
20 λεπτ.