
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry15 - 20 g
-
rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki500 g
-
skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek5 - 10 g
-
wody1000 g
-
cukru (patrz wskazówka)120 - 200 g
-
pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji1
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
203.5 kcal /
852 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKompot z rabarbaru
2ωρ. 15 λεπτ.
Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
5 λεπτ.
Trzykolorowe mrożone smoothie z mango, truskawkami i ananasem
15 λεπτ.
Smoothie z ananasem, limonką i awokado
5 λεπτ.
Bombardino
15 λεπτ.
Liczi martini
35 λεπτ.
Bomby czekoladowe
1ωρ.
Gorąca biała czekolada z matcha
15 λεπτ.
Lemoniada z owoców jagodowych
5 λεπτ.
Napój migdałowy
10 λεπτ.
Napój sojowy
12ωρ. 30 λεπτ.
Dyniowa Chai Latte
20 λεπτ.