
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鲥鱼
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鲥鱼 ,纵向横剖½ 条
-
盐¾ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
猪油1 汤匙
-
绍兴酒50 克
-
酒酿 ,酒糟约80克,甜米酒约50克130 克
-
姜 ,切细丝10 克
-
京葱 ,切细丝10 克
-
金华火腿 ,切片3 片
-
笋 ,切片30 克
-
干香菇 ,泡发后切片2 朵
-
水 ,蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
255.2 kcal /
1068 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
12.2 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα