
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸加吉鱼
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鲷鱼,加吉鱼 ,约500克,去鳞去除内脏洗净1 条
-
火腿 ,切5*3厘米片10 克
-
干香菇 ,泡水半小时,切片1 朵
-
冬笋 ,切5*3厘米片10 克
-
葱 ,切段1 根
-
姜2 片
-
盐 ,依个人口味调整1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水700 克
-
姜 ,切丝2 片
-
香菜1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
159.8 kcal /
668.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα