清蒸加吉鱼

清蒸加吉鱼

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 鲷鱼,加吉鱼 ,约500克,去鳞去除内脏洗净
    1 条
  • 火腿 ,切5*3厘米片
    10 克
  • 干香菇 ,泡水半小时,切片
    1 朵
  • 冬笋 ,切5*3厘米片
    10 克
  • ,切段
    1 根
  • 2 片
  • ,依个人口味调整
    1 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 700 克
  • ,切丝
    2 片
  • 香菜
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 159.8 kcal / 668.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 6.5 g
Υδατάνθρακες 3.7 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων