
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panacota com coulis de morango
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
6 doses
Υλικά
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 dose
Νάτριο
36.4 mg
Πρωτεΐνη
3.3 g
Θερμίδες
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
35.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

30.Trinta.30
90 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake
4ωρ. 30 λεπτ.
Quindins
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Ovos-moles de 8 gemas
45 λεπτ.
Tarte de maçã para principiantes
45 λεπτ.
Brigadeiros
1ωρ. 30 λεπτ.
Tarte de requeijão
35 λεπτ.
Salame de chocolate
3ωρ. 10 λεπτ.
Leite creme de café
15 λεπτ.
Bolacha com morangos e chantilly
45 λεπτ.
Tarte de limão e merengue
30 λεπτ.
Bolo gelado merengado de limão
13ωρ. 15 λεπτ.