
Συσκευές & Αξεσουάρ
芒果乳酪蛋糕
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
8 人份
Υλικά
餅乾底
-
消化餅150 克
-
奶油70 克
芒果慕斯
-
鮮奶油150 克
-
牛奶100 克
-
吉利丁粉5 茶匙
-
糖60 克
-
奶油乳酪 ,切塊250 克
-
原味優格100 克
-
檸檬汁40 克
-
芒果 ,去皮,去籽,切丁(約1.5公分)350 克
Διατροφή ανά 8 人份
Θερμίδες
5944.9 kcal /
24849.8 kJ
Πρωτεΐνη
44.5 g
Λιπαρά
241.1 g
Υδατάνθρακες
228.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冰盒蛋糕
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν