Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole

Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
6 bicchieri

Υλικά

Crema al gianduia
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 150 g di latte intero
  • 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
  • 6 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
  • 50 g di zucchero
  • 40 g di nocciole sgusciate
  • 15 g di farina tipo 00
  • 10 g di burro fuso
  • 1 albume
Salsa al caramello
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di acqua
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 bicchiere

Θερμίδες 552 kcal / 2309 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 39.1 g
Υδατάνθρακες 44.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων