Danish layer cake

Danish layer cake

2.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 fette

Υλικά

Pan di Spagna
  • burro q.b.
  • uova (da 60 g)
    4
  • tuorli
    3
  • di zucchero
    170 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di farina tipo 00
    120 g
  • di fecola di patate
    50 g
Budino alla vaniglia
  • di zucchero
    80 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    70 g
  • di latte intero
    500 g
  • di burro morbido a pezzi
    50 g
Crema al burro
  • di zucchero a velo
    400 g
  • di burro morbido a pezzi
    200 g
  • di latte
    15 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di confettura di lamponi
    250 g
  • lamponi freschi a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 587 kcal / 2456 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 22.9 g
Υδατάνθρακες 89 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων