
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
18 Stücke
Υλικά
-
Mandeln150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken150 g
-
Butter in Stücken150 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Zucker70 g
-
Backpulver1 TL
-
Eier3
-
Wasser500 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Kakao zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1119 kJ /
267 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin Spezial
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1ωρ. 45 λεπτ.
Fondant au Chocolat
20 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Tortentraum Himbeere
5ωρ.
Maracuja-Schmand-Torte
4ωρ. 45 λεπτ.
Pistazien-Mandel-Ähre
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Erdbeer-Himmelstorte
5ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Victoria-Sponge-Cake
1ωρ. 10 λεπτ.