
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
18 Stücke
Υλικά
-
Mandeln150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken150 g
-
Butter in Stücken150 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Zucker70 g
-
Backpulver1 TL
-
Eier3
-
Wasser500 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Kakao zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
267 kcal /
1119 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin Spezial
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2ωρ. 10 λεπτ.
Topfen-Marillen-Strudel
1ωρ. 30 λεπτ.
Süßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Süßes Brot mit Konfitüre
9ωρ.
Linzer Torte
1ωρ.
Latte-Macchiato-Torte
5ωρ. 30 λεπτ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.