Torta ai frutti esotici

Torta ai frutti esotici

4.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 8ωρ. 10 λεπτ.
8 fette

Υλικά

Base
  • di pan di Spagna un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
    120 g
  • liquore al cocco q.b.
    Rum bianco, q.b.
Mousse al cocco
  • di ricotta fresca sgocciolata dal siero
    250 g
  • di cocco disidratato grattugiato
    40 g
  • di latte condensato zuccherato
    85 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    2 g
  • di liquore al cocco
    2 cucchiai
    2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
  • di acqua
    100 g
  • di zucchero
    85 g
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    6 g
  • di polpa di mango a tocchetti
    100 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 254 kcal / 1063 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 32.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων