豉辣蒸鳜鱼

豉辣蒸鳜鱼

4.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 鳜鱼 ,去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀
    400 克
  • 料酒
    40 克
  • ,切段
    2 支
  • 1 小撮
  • 干辣椒
    10 克
  • 2 片
  • 豆豉
    30 克
  • 菜籽油
    50 克
  • ,蒸煮用
    500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 560 kcal / 2343 kJ
Πρωτεΐνη 44.6 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 5.9 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων