 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豉辣蒸鳜鱼
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀400 克
- 
          料酒40 克
- 
          葱 切段2 支
- 
          盐1 小撮
- 
          干辣椒10 克
- 
          姜2 片
- 
          豆豉30 克
- 
          菜籽油50 克
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        44.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2343 kJ  / 
                        560 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        5.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    