
Συσκευές & Αξεσουάρ
豉辣蒸鳜鱼
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
鳜鱼 ,去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀400 克
-
料酒40 克
-
葱 ,切段2 支
-
盐1 小撮
-
干辣椒10 克
-
姜2 片
-
豆豉30 克
-
菜籽油50 克
-
水 ,蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
560 kcal /
2343 kJ
Πρωτεΐνη
44.6 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα