梅子蒸蟹

梅子蒸蟹

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

梅子酱
  • 去核青梅 ,腌渍过的
    2 颗
  • 蒜头
    2 瓣
  • 1 茶匙
  • 1 片
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 淀粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
梅子蒸蟹
  • 花蟹
    2 只
  • ,蒸煮用
    500 克
  • 柠檬汁 ,适量,依个人口味调整

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 235 kcal / 983 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 17.4 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων