
Συσκευές & Αξεσουάρ
梅子蒸蟹
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
梅子酱
-
去核青梅 ,腌渍过的2 颗
-
蒜头2 瓣
-
糖1 茶匙
-
姜1 片
-
米酒½ 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
梅子蒸蟹
-
花蟹2 只
-
水 ,蒸煮用500 克
-
柠檬汁 ,适量,依个人口味调整
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
235 kcal /
983 kJ
Πρωτεΐνη
20.4 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
17.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα