番茄酸汤鱼

番茄酸汤鱼

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 去皮白鱼肉排 ,可选用草鱼,切片
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 1 颗
  • 淀粉
    30 克
番茄酸汤
  • 20 克
  • 剁椒
    25 克
  • 泡椒
    50 克
  • ,切片
    10 克
  • ,切段
    15 克
  • 番茄 ,去皮,切块
    300 克
  • 高汤
    500 克
酸汤鱼
  • ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 20 克
  • 泡椒 ,只取泡椒水
    20 克
  • ,切葱花
    1 支

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 314 kcal / 1313.7 kJ
Πρωτεΐνη 23.7 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 22.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων