Συσκευές & Αξεσουάρ
番茄酸汤鱼
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
去皮白鱼肉排 可选用草鱼,切片300 克
-
盐½ 茶匙
-
蛋1 颗
-
淀粉30 克
番茄酸汤
-
油20 克
-
剁椒25 克
-
泡椒50 克
-
姜 切片10 克
-
葱 切段15 克
-
番茄 去皮,切块300 克
-
高汤500 克
酸汤鱼
-
盐½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
醋20 克
-
泡椒 只取泡椒水20 克
-
葱 切葱花1 支
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
23.7 g
Θερμίδες
1313.7 kJ /
314 kcal
Λιπαρά
14.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
22.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα