 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
番茄酸汤鱼
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          去皮白鱼肉排 可选用草鱼,切片300 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          蛋1 颗
- 
          淀粉30 克
番茄酸汤
- 
          油20 克
- 
          剁椒25 克
- 
          泡椒50 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          葱 切段15 克
- 
          番茄 去皮,切块300 克
- 
          高汤500 克
酸汤鱼
- 
          盐½ 茶匙
- 
          糖2 茶匙
- 
          醋20 克
- 
          泡椒 只取泡椒水20 克
- 
          葱 切葱花1 支
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1313.7 kJ  / 
                        314 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        22.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    