Hogaza de trigo y centeno con masa madre

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.0 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
14 rebanadas

Υλικά

Masa madre
  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 1 cucharadita de aceite

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 rebanada

Νάτριο 339.2 mg
Πρωτεΐνη 3.4 g
Θερμίδες 456 kJ / 109 kcal
Λιπαρά 0.8 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 21.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων