Συσκευές & Αξεσουάρ
Jaglane batony z migdałami
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
10 sztuk
Υλικά
Jaglane batony
-
100 g kaszy jaglanej Melvit
-
wrząca woda ilość do opłukania kaszy
-
100 g migdałów, w płatkach100 g migdałów, w słupkach
-
1000 g wody
-
40 g masła orzechowego podzielonego na kawałki
-
50 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
-
50 g syropu klonowego50 g syropu z agawy
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)
Polewa
-
90 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
-
30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
35 g erytrytolu35 g ksylitolu
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sztukę
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
1144.4 kJ /
273.3 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
PEŁNE ZDROWIA
60 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaszteciki drożdżowe z soczewicą i grzybami
2ωρ. 20 λεπτ.
Wytrawne ślimaczki drożdżowe z czerwonym pesto
2ωρ. 25 λεπτ.
Batoniki musli
1ωρ.
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM5)
45 λεπτ.
Małpi chlebek
3ωρ.
Wrapy do łapy
1ωρ. 10 λεπτ.
Kołduny litewskie
1ωρ. 50 λεπτ.
Batony z musli
50 λεπτ.
Dubajska czekolada
1ωρ. 20 λεπτ.
Kulki rybne w marynacie
26ωρ. 20 λεπτ.
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 λεπτ.
Wieloziarniste batony kakaowe
50 λεπτ.