Jaglane batony z migdałami

Jaglane batony z migdałami

4.3 56 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
10 sztuk

Υλικά

Jaglane batony
  • 100 g kaszy jaglanej Melvit
  • wrząca woda ilość do opłukania kaszy
  • 100 g migdałów, w słupkach
    100 g migdałów, w płatkach
  • 1000 g wody
  • 40 g masła orzechowego podzielonego na kawałki
  • 50 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
  • 50 g syropu z agawy
    50 g syropu klonowego
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)
Polewa
  • 90 g oleju kokosowego podzielonego na kawałki
  • 30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 35 g ksylitolu
    35 g erytrytolu

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 273.3 kcal / 1144.4 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 18.1 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων