Pudding alla zucca e pan brioche

Pudding alla zucca e pan brioche

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di polpa di zucca Butternut, a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di acqua
    250 g
  • burro q.b.
  • di pan brioche a fette
    370 g
  • di uvetta sultanina
    100 g
  • di latte intero
    480 g
  • di zucchero
    50 g
  • uova
    2
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di cardamomo in polvere
    ½ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 319 kcal / 1333 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 45.9 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων