
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocoladetaart en gezouten karamel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 porties
Υλικά
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
486 kcal /
2033 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
34.3 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gek op chocolade
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit ijs
5 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2ωρ. 10 λεπτ.
Chocoladeroomijs
12ωρ.
Sabayon met sinaasappellikeur
15 λεπτ.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2ωρ.
Appels met cidersabayon
Καμία βαθμολογία
Snel vruchtenijs
10 λεπτ.
Koffiedessert
15 λεπτ.
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.