
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocoladetaart en gezouten karamel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 porties
Υλικά
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
2033 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
34.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gek op chocolade
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentetaart met yoghurt
5ωρ. 15 λεπτ.
Speculoos Druiven Tiramisu
1ωρ.
Citroenijs
8ωρ. 30 λεπτ.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 λεπτ.
Appel Pinda Rolls
Καμία βαθμολογία
Pindakaas Havermoutbal
Καμία βαθμολογία
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Καμία βαθμολογία
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία