Torta alle bietole

Torta alle bietole

2.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 porzioni

Υλικά

Base della torta
  • 120 g di zucchero
  • 150 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di Alchermes
Ripieno
  • 250 g di pane bianco a fette
  • 150 g di latte
  • 150 g di acqua
  • 150 g di bietola le foglie lavate
  • 50 g di burro a pezzi
  • 150 g di uvetta ammollata e strizzata
  • 100 g di pinoli
  • 120 g di zucchero
  • 2 tuorli
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di amaretti sbriciolati
  • 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
  • 20 g di pinoli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 501 kcal / 2121 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων