Torta alle bietole

Torta alle bietole

2.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 porzioni

Υλικά

Base della torta
  • di zucchero
    120 g
  • di burro morbido a pezzi
    150 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di Alchermes
    15 g
Ripieno
  • di pane bianco a fette
    250 g
  • di latte
    150 g
  • di acqua
    150 g
  • di bietola le foglie lavate
    150 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di uvetta ammollata e strizzata
    150 g
  • di pinoli
    100 g
  • di zucchero
    120 g
  • tuorli
    2
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di amaretti sbriciolati
    50 g
  • di Alchermes
    15 g
Terminare la preparazione
  • di pinoli
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 501 kcal / 2121 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων