
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gekruide kersenbrioche-krans
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
10 sneetjes
Υλικά
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sneetje
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2169 kJ /
516 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Υδατάνθρακες
79 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feesttafel
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 λεπτ.
Zweedse worteltaart
2ωρ.
Yoghurtcake
1ωρ. 40 λεπτ.
Muffins met chocoladechips
1ωρ.
Sinaasappelcake
1ωρ.
Appel en citroen krans
50 λεπτ.
Chocoladecake
40 λεπτ.
Chocolade-Fudgecake
Καμία βαθμολογία
Boterkoekjes
50 λεπτ.
Shortbread karamel gezouten boter
2ωρ. 25 λεπτ.
Gebakken kaastaart
3ωρ. 10 λεπτ.
Ontbijt gebak
40 λεπτ.