Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 Portionen
Υλικά
Salzige Karamellsauce
-
250 g brauner ZuckerZucker250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt30 g
-
Salz1 TL
-
Essig50 g
Eiscreme und Fertigstellung
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Milch, 3,5% Fett600 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Zucker30 g
-
Eigelb6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2034 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlaubeerkonfitüre
45 λεπτ.
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
20 λεπτ.
Karamellsauce, salzig
20 λεπτ.
Kaffeesirup "oriental"
45 λεπτ.
Pflaumensirup
25 λεπτ.
Lemon Curd
1ωρ.
Kokosaufstrich
15 λεπτ.
Berry Curd (Beerencreme)
35 λεπτ.
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 λεπτ.
Weiße Schokoladencreme
10 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Apfelstrudelcreme
25 λεπτ.