Pastiera (senza glutine)

Pastiera (senza glutine)

3.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 fette

Υλικά

Impasto
  • di farina di riso
    250 g
  • di farina di mais consentita da prontuario
    150 g
  • di zucchero a velo consentito da prontuario
    190 g
  • di burro a pezzi
    220 g
  • tuorli
    7
  • di lievito in polvere per dolci
    ½ bustina
Ripieno
  • di acqua
    1000 g
  • di chicchi di quinoa
    200 g
  • di latte intero
    250 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di ricotta di pecora scolata
    500 g
  • di zucchero
    350 g
  • uova
    6
  • di acqua di fiori d'arancio
    3 cucchiai
  • di cedro candito a tocchetti
    60 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo consentito da prontuario

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 657 kcal / 2750 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 26.2 g
Υδατάνθρακες 89.7 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων