Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 Portionen
Υλικά
Salzige Karamelsauce
-
250 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)Zucker250 g
-
Vollrahm200 g
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Salz1 TL
-
Essig50 g
Glacecreme
-
Vanillestängel nur die Samen½
-
Vollmilch600 g
-
Vollrahm200 g
-
Zucker30 g
-
Eigelbe6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2034 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKaramellsauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Mango-Passionsfrucht-Konfitüre
20 λεπτ.
Lemon Curd
1ωρ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Erdnussbutter
5 λεπτ.
Caramelsirup
35 λεπτ.
Vanillesauce
15 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Birnen-Safran Kompott
3ωρ. 30 λεπτ.
Aprikosen-Curd
35 λεπτ.
Aprikosen Konfitüre
45 λεπτ.
Zwetschgen Konfitüre
45 λεπτ.