Συσκευές & Αξεσουάρ
Gezouten-Karamelijs
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 porties
Υλικά
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Διατροφή ανά 1 porties
Θερμίδες
486 kcal /
2034 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrème pâtissière
Keine Bewertungen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Pruimenjam
Keine Bewertungen
Vegan kaas dip
40 Min
Vanillesiroop
30 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Appelmoes
20 Min
Bessencurd
20 Min
Lemon curd
20 Min
Crème anglaise
15 Min