Συσκευές & Αξεσουάρ
Gezouten-Karamelijs
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 porties
Υλικά
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porties
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2034 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 λεπτ.
Pindakaas
5 λεπτ.
Vloeibare karamel
25 λεπτ.
Chocoladehazelnootpasta
45 λεπτ.
Vanillesaus (crème anglaise)
10 λεπτ.
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Crème pâtissière
15 λεπτ.
Pruimenjam
55 λεπτ.
Vanillesiroop
30 λεπτ.
Sinaasappelconfituur met Campari
1ωρ. 35 λεπτ.
Appelmoes
20 λεπτ.
Lemon curd
20 λεπτ.