Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon

Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon

4.6 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 rebanadas

Υλικά

  • de mantequilla
    2 cucharaditas
  • de tomates secos en aceite escurridos
    80 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva
    90 g
  • de leche
    100 g
  • de harina (y un poco más para el molde)
    180 g
  • de levadura química en polvo (15 g)
    1 sobre
  • de queso gorgonzola en trozos
    180 g
  • de dados de beicon ahumado
    100 g
  • de semillas de sésamo negro
    2 cucharadas
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 259 kcal / 1082 kJ
Πρωτεΐνη 9.42 g
Λιπαρά 18.94 g
Υδατάνθρακες 13.1 g
Φυτικές ίνες 1.24 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων