Gluten-Free Seed Bread

Gluten-Free Seed Bread

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • non-stick cooking spray
  • long-grain brown rice
    4 oz
  • white basmati rice
    4 oz
  • millet
    2 ½ oz
  • cassava flour
    5 oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • dried instant yeast
    1 packet/envelope
  • brown sugar
    1 oz
  • mixed seeds (flax, sesame , pepitas)
    1 ½ oz
  • water divided
    34 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • large eggs
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 189 kcal / 791 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 332 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων