
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Seed Bread
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
332 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fresh Bread Basics
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBraided Milk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Biscuits
40 λεπτ.
Chocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Sourdough Pretzel Bread
7ωρ. 20 λεπτ.
Pita Bread
2ωρ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
No Starter Sourdough Bread
23ωρ.
Buttermilk Bread
2ωρ.
Cinnamon Rolls
3ωρ.
Black Tahini Banana Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Maple Caramel Rolls
3ωρ. 40 λεπτ.