
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Seed Bread
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
332 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fresh Bread Basics
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCornbread
40 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Quick Rise Basic Bread
45 λεπτ.
Rye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.
Matzah
30 λεπτ.