
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Pain au Chocolat
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
whole milk180 g
-
water85 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar plus 1 tsp35 g
-
gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting320 g
-
cornflour40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
unsalted butter whole block, cold250 g
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
medium egg beaten1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
330 kcal /
1377 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
30 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
164 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

No Gluten, No Problem!
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Apple Parkin
1ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Καμία βαθμολογία
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Καμία βαθμολογία
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Καμία βαθμολογία
Little Mug Gingerbread Houses
Καμία βαθμολογία
Green Ombre Naked Cake
Καμία βαθμολογία
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Καμία βαθμολογία