Gluten-free Pain au Chocolat

Gluten-free Pain au Chocolat

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces

Υλικά

  • whole milk
    180 g
  • water
    85 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • sugar plus 1 tsp
    35 g
  • gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    320 g
  • cornflour
    40 g
  • xanthan gum
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • unsalted butter whole block, cold
    250 g
  • dark chocolate small pieces or callets
    150 g
    milk chocolate, small pieces or callets
  • medium egg beaten
    1

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 330 kcal / 1377 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 30 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 164 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων