Minnuzze di Sant'Agata

Minnuzze di Sant'Agata

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Pan di Spagna
  • burro q.b.
  • uova
    3
  • di zucchero
    125 g
  • di farina tipo 00
    125 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di lievito in polvere per dolci
    ½ bustina
Pasta di mandorle
  • di zucchero
    220 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    ½
  • di mandorle pelate
    250 g
  • albume
    1
  • di acqua
    20 g
Ripieno
  • di zucchero
    160 g
  • di ricotta di pecora fresca, scolata e setacciata al colino
    400 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) in scaglie
    70 g
  • di frutta candita mista (προαιρετικό πεδίο) a tocchetti
    70 g
Composizione
  • di liquore alle ciliegie
    75 g
  • di acqua
    30 g
Glassa di zucchero
  • di zucchero
    250 g
  • di albume
    15 g
  • di succo di limone
    2 - 3 gocce
Terminare la preparazione
  • ciliegie candite
    12

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 527 kcal / 2206.4 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 15.9 g
Υδατάνθρακες 24.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 35.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων