牛肉煎包

牛肉煎包

2.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
10 个

Υλικά

  • 400 克
  • ¼ 茶匙
  • 再额外准备些油煎用
    10 克
  • 低筋面粉 再额外准备些撒粉用
    500 克
  • 2 片
  • 牛肉肉糜
    400 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 10 克
  • 切末
    30 克
  • 麻油
    10 克
  • 洋葱 切末
    350 克
  • 1 小撮

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 个

Νάτριο 35.6 mg
Πρωτεΐνη 8.5 g
Θερμίδες 1036 kJ / 247.6 kcal
Λιπαρά 3.8 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 45.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων