
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew-Vanille-Joghurt
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
8 Gläser
Υλικά
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
Ahornsirup40 - 60 g
-
Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
Zitronensäure1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
712 kJ /
170 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Joghurt
8 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.
Die Brühe
3ωρ.
Palatschinken
45 λεπτ.
Tomatensauce (Grundrezept)
1ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.