
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew-Vanille-Joghurt
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
8 Gläser
Υλικά
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
Ahornsirup40 - 60 g
-
Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
Zitronensäure1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
712 kJ /
170 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Joghurt
8 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Soubise
30 λεπτ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Heidelbeermarmelade
45 λεπτ.
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Die Brühe
3ωρ.