Folar de Páscoa com recheio de avelãs

Folar de Páscoa com recheio de avelãs

4.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 doses

Υλικά

  • avelã
    150 g
  • açúcar baunilhado (1 saqueta)
    8 g
  • natas
    200 g
  • açúcar
    250 g
  • limão (casca, só a parte amarela)
    ½
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    100 g
  • leite
    130 g
  • fermento de padeiro fresco
    40 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    470 g
  • ovos
    4
  • Sal q.b.

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 692.4 kcal / 2897.1 kJ
Πρωτεΐνη 16.1 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 82.1 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.3 g
Νάτριο 94.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων