Coroa de espelta

Coroa de espelta

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
10 doses

Υλικά

Massa fervida
  • leite
    125 g
  • farinha de espelta tipo 630
    25 g
Massa principal
  • leite frio
    245 g
  • farinha de espelta tipo 630
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • açúcar mascavado
    70 g
    70 g açúcar amarelo
  • manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    50 g
  • ovo p/ pincelar
    1
  • Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
  • Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar

Διατροφή ανά 10 doses

Θερμίδες 2734.7 kcal / 11442.1 kJ
Πρωτεΐνη 99.8 g
Λιπαρά 71.1 g
Υδατάνθρακες 460.6 g
Φυτικές ίνες 58.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 37.2 g
Νάτριο 2653.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων